Visie

Vakbekwaam en gemotiveerd

De juiste vakkracht op de juiste plaats! Ondernemers uit de metaalbewerking, elektro- en industriële installatietechniek weten dat het bedrijfsresultaat in belangrijke mate afhankelijk is van de beschikbaarheid van vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Het probleem is de strakke planning van het personeelsbestand. Op het moment dat de werkdruk te hoog wordt, is het zaak om het tekort aan vakmensen snel in te vullen met professionals die direct inzetbaar zijn.

Zorg en verantwoording

De voortdurende zorg en verantwoording voor een sluitende planning, legt veel druk op de onderneming. Soms gaat dat zelfs ten koste van de kernactiviteiten. Daarmee raakt het succes van de onderneming afhankelijk van de efficiency en effectiviteit van het personeelsbeleid. Tecpoint richt zich op dit spanningsveld. Dat gebeurt aan de hand van een breed dienstenpakket dat volledig is afgestemd op de vraag van de installateurs. Tecpoint biedt de zekerheid van de juiste vakkracht op de juiste plaats.

Kostenbeheersing

Het uitgebreide dienstenpakket van Tecpoint voorziet voor elk probleem van personeel en planning een oplossing op maat. Tecpoint maakt het mogelijk om op uiterst flexibele wijze vakmensen in huis te halen op het moment dat het nodig is. Bij een tijdelijk verminderde werkdruk, zorgt Tecpoint ervoor dat een deel van het eigen personeelsbestand van de installateur op basis van collegiaal uitlenen op een andere plaats (tijdelijk) aan het werk gaat. Het voordeel is duidelijk: een optimale kostenbeheersing voor elk project.

Strakke planning

Het probleem waarmee veel ondernemers in de installatietechniek voortdurend mee te maken hebben, is een strakke personeelsplanning. Op het moment dat een project is afgerond, duurt het soms enige tijd voordat een nieuwe opdracht binnen is. Maar het gebeurt ook dat de werkdruk door een flinke piek in de productie te hoog wordt.

copyright © 2010 Tecpoint B.V.   |   Alle rechten voorbehouden.   |  Powered by rickcure.nl