Wij stellen ons graag aan u voor!

Tecpoint is een organisatie gespecialiseerd in personeelsbemiddeling in de (installatie)techniek. We hebben bewust gekozen voor een klein team met zeer veel ervaring in deze branche. Wij beschikken niet alleen over veel kennis op gebied van personeel en organisatie maar spreken ook de taal van de (installatie)branche. Zo beschikken wij over een ervaren hoofd buitendienstmanager met vaktechnische kennis en ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Hij onderhoudt alle contacten ‘in het veld’ met zowel onze vakmensen als met onze opdrachtgevers. Op kantoor zit onze vestigingsmanager, zij is de spil van de onderneming en heeft ruim 12 jaar ervaring op het gebied van personeel en bemiddeling in de (installatie)techniek. Samen vormen zij een enthousiast team dat communicatie en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan!

Waarom kiezen voor Tecpoint?

Tecpoint maakt werk van het slagvaardig oplossen van een (tijdelijk) personeelstekort of- overschot in de techniek. Tecpoint biedt ondernemers in de techniek de mogelijkheid om problemen met pieken en dalen in de personeelsplanning naadloos in te vullen met een uitgebreide pool van gemotiveerde vakmensen. Dat gebeurt aan de hand van betrouwbare en duidelijke afspraken. Vaak wordt de term “de juiste man/vrouw op de juiste plaats” gebruikt om de kwaliteit van de bemiddeling te benadrukken maar hoe vaak gebeurt het niet dat u vraagt om een vakkracht met ervaring in bijv. burgerwerk en u een vakkracht gespecialiseerd in de nieuwbouw aangeboden krijgt? Wij weten als geen ander dat de ene vakkracht de andere niet is. Door het stellen van de juiste vragen bij zowel de opdrachtgever als de werknemer, weet Tecpoint de juiste selectie voor u te maken .

Een overzicht van onze diensten

Tecpoint richt zich o.a. op uitzenden, collegiaal in- en doorlenen van medewerkers voor het volledige werkgebied dat de installatie- en elektrotechniek omvat. Daarnaast bemiddelt Tecpoint bij personeelswerving & selectie en bij outplacement. Ook projectmanagement en pay-rolling behoren tot de activiteiten. Onder de medewerkers van Tecpoint vallen onder andere installateurs, elektromonteurs, lassers, planners, calculators, technisch tekenaars maar ook leidinggevenden en projectmanagers. Voor elke functie in de (installatie)techniek biedt Tecpoint de geschikte vakkracht.

Continuïteit en flexibiliteit

De kracht van Tecpoint is het bieden van zekerheid en flexibiliteit in personeelsplanning. Die onderscheidende meerwaarde stelt ondernemers in de techniek in staat zich geheel op de kernactiviteit te concentreren. Het is een gegeven dat projectmatig werken in deze branche één van de voorwaarden is voor een gezond beleid. Tecpoint hanteert in- en extern de hoogste kwaliteitseisen, is onder andere VCU- en NEN 4400 gecertificeerd. Tecpoint begrijpt de noodzaak van kostenbewustzijn en spreekt de taal van de branche.
copyright © 2010 Tecpoint B.V.   |   Alle rechten voorbehouden.   |  Powered by rickcure.nl